Hokejový Turnaj 5 krajín u17

V polovici augusta sa na zrekonštruovanom zimnom štadióne v Piešťanoch ukutočnil turnaj 5 krajín vekovej kategórie U17. Medzi krajinami, ktoré sa turnaja zúčastnili nechýbala Česká republika, Švajčiarsko, Nemecko a USA.

Na turnaji som pôsobil ako oficiálny fotogra. Čo znamenalo, že všetky fotografie pochádzajúce z turnaja sú z mojej produkcie. Okrem toho po každom zápase ma čakalo fotografovanie odovzdávaní cien pre najlepšieho hráča zápasu.

Vzľadom na fakt, že moje fotografie boli jediné bolo ich zapotreby čím skôr distribuovať medzi jednotlivé zúčastnené organizácie. O toto šírenie sa postaral organizátor – SZĽH, ktorý poskytol link, na ktoré som vždy po skončení tretine uploadoval pár fotiek z tretiny. 

Vďaka tomu sa moje fotografie ocitli v rôznych postoch na rôznych porofiloch. Samozrejme nechýbal oficiálny profil slovenskej mládeže na instagrame @hockeyslovakia.mladez, taktiež český profil @mladeznicky_hokej. Mojím prekvapením bolo umiestnenie mojich fotografií na oficiálny instagramový profil USA hokeja @usahockey